Satakunnan Työ lyhyesti

Vuonna 1946 perustettu Satakunnan Työ on Porissa ilmestyvä satakuntalainen työväenlehti ja palkansaajien äänenkannattaja. Tästä johtuen lehdellä on erityisen tiiviit ja lämpimät suhteet SAK:laiseen ammattiyhdistysliikkeeseen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Satakunnan Työ keskittyisi seuraamaan pelkästään työmarkkinoiden tapahtumia. Tärkeitä alueita ovat myös politiikka, talouselämä, kulttuuri ja urheilu. Voimavarojensa puitteissa lehti pyrkii olemaan mukana muissakin arkielämän ajankohtaisissa virtauksissa.

Sitkeä satakuntalainen

Perinteisesti Satakunnan Työ on puolustanut yhteiskuntamme heikko-osaisia ja antanut palstatilaa niille, jotka eivät muuta kautta saa ääntään kuuluville. Tällä tiellä Satakunnan Työ - sitkeä satakuntalainen - aikoo jatkaa myös tulevaisuudessa.

Koska Satakunnan Työ on maakuntalehti, sen ominta aluetta on Satakunta. Suurin osa lehden tilaajista asuu Satakunnassa, mutta löytyy heitä Pirkanmaalta, Varsinais-Suomesta ja kauempaakin.

Ilmestymispäivä

Satakunnan Työ ilmestyy torstaisin.

Satakunnan Työn kustantaja on Kansan Uutiset Oy ja lehti painetaan Allatumissa Porissa.

Kannattaa tilata

Ellet ole aikaisemmin tutustunut Satakunnan Työhön, tilaa se! Ja muista käyttää ammattiliittosi ja ammattiosastosi myöntämät lehtiedut!

Tilauslomakkeen löydät kotisivultamme.

(päivitetty 16.2.2006)