Jos nuoret jäävät tänne, meillä on tulevaisuus

Irma Halonen työskenteli lastenhoitajana ennen eläkkeelle jäämistä. Ei siis mikään ihme, että hänen ajatuksissaan lapset ja nuoret ovat edelleenkin.
− Porin pitäisi olla sellainen kaupunki, että tänne nuoret haluaisivat jäädä vielä sittenkin, kun opiskelut on suoritettu. Jäädä tänne ja perustaa perhe. Silloin tällä kaupungilla olisi tulevaisuus.
Irma Halosen mielestä tämä saavutetaan sillä, että lapsiperheiden on täällä hyvä ja turvallinen elää. Että lapsista pidetään huolta hyvällä varhaiskasvatuksella ja nuorille on harrastuksia, koulutuspaikkoja ja myös töitä valmistumisen jälkeen.

Työtä työikäisille, toimintaa eäkeläisille

− Työpaikkojahan tänne kipeästi tarvittaisiin. Se ei ole helppoa, mutta pitäisi löytää ihmiset, jotka osaavat niitä tänne hankkia, työllistäviä yrityksiä.
Irma Halonen on eläkkeellä, joten tokihan hän murehtii myös heidän asioitaan.
− Eläkeläisten hyvinvointiin haluaisin vaikuttaa. Siihen, että ei ihmiset jäisi yksin, olisi mahdollisuuksia järjestää kokoontumisia siellä omassa elinympäristössä, hyvää ja mielekästä tekemistä. Se pitäisi mielen virkeänä ja se vaikuttaisi toimintakykyynkin.
Irma Halonen on kuntavaaliehdokkaana Vasemmistoliiton listalla, koska mikään muu puolue ei hänelle sovi. – Ne on ne yhteiset arvot. Arvojen mukaan puolue valitaan.

Tätä ehdokasta voit äänestää numerolla 201