Pori on kaunis ja hyvä!

Daniel Krautsuk on paluumuuttaja. Hän on syntyisin Porista, mutta kävi tekemässä töitä Helsingin seudulla, kunnes palasi takaisin kotiseudulle.
Paluuseen painavimpana syynä ovat ikääntyvät vanhemmat; auttaminen läheltä on helpompaa.
Krautsuk on koko työikänsä ollut mukana ay-liikkeessä, Rakennusliitossa oman osastonsa- hallituksessakin.Nyt tahtoa olisi laajempaankin vaikuttamiseen.
­­­− Minä uskon demokratiaan ja sen avulla vaikuttamiseen. Uskon, että demokratian avulla voidaan auttaa myös työläisiä ja vähäosaisia. Minkään sortin huliganismi ei vie asioita eteenpäin.
Vahvasti uskoo Krautsuk myös Vasemmistoliittoon.
− Kyllä se on varma valinta. Vasemmistoliitto on poliittisesti tasapainoisin, kun ajatellaan kokonaisuutta. Sinne ovat tervetulleita niin rikkaat kuin köyhät, eikä eroa tehdä.

Ollaan hyviä ja kehdataan kertoa se

Porissa Daniel Krautsuk näkee ongelmana sen, ettei kaupunki osaa mainostaa itseään.
− Markkinoinnista kaikki on kiinni. Pori on saanut isoja kolauksia, tullut työttömyyspiikkejä ja se näkyy tämän kokoisessa kaupungissa. Rakentamalla Porin positiivista mainetta ja imagoa, rakennetaan tulevaisuuden työpaikkoja. Kun pidetään huoli koulutuspaikoista ja -tasosta, luodaan tulevaisuuden osaajia.
Daniel Krautsukin mielestä porilaisen ei tarvitse hävetä kotikaupunkiaan.
− Pori on pieni, mutta hyvä. Ei tarvitse hävetä. Avataan vaan sitä näkemystä muillekin, ollaan osa maailmaa. Me olemme osin teollisuuskaupunki, osin opiskelijakaupunki – meillä on monta hyvää kanttia ja uskallusta sanoa se.
Krautsuk uskoo, että hyvällä markkinoinnilla, asioiden hyvällä hoidolla ja päämäärätietoisella työllä voidaan vähentää työttömyyttä, lisätä ihmisten hyvinvointia ja pitää kiinni paikallisista, lähellä toimivista palveluista.

Tätä ehdokasta voit äänestää numerolla 214