Me kaikki voimme vaikuttaa

Anne Granholm on Porin perusturvalautakunnan jäsen. Aiemmin hän oli useita vuosia Noormarkun sosiaalilautakunnassa.
− Aina on ollut köyhyyttä, aina on ollut sairautta, mutta nykyisin, kun kaikki mitataan vain rahassa, viedään ihmisiltä ihmisarvo. Olen huolissani myös siitä, miten vihapuheilla asiat kärjistetään ja unohdetaan inhimillisyys, tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus.
Anne Granholm näkee nämä samat ongelmat niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti.
− Kyllä meidän pitää pitää huolta myös niistä ihmisistä, jotka henkensä kaupalla ovat tänne tulleet, etsimään turvallista paikkaa elää ja tehdä työtä. Ihan samalla tavalla kuin meidän tulee pitää huolta vanhuksistamme tai vaikka yrittäjänä työntekijöistä. Ei yrittäjä pitkälle pääse, jos ajattelee vain miten saa suurimman hyödyn irti työntekijöistä.

Enemmän tekoja kuin sanoja

Anne Granholm on kunnallisvaaliehdokas. Hänen valintansa on Vasemmistoliitto, koska puolueen arvomaailmassa korostuu tasa-arvo, oikeudenmukaisuus ja erilaisuuden hyväksyminen.
Granholm haluaisi vaikuttaa kotouttamiseen, lisätä perhetyöntekijöitä tukemaan lapsiperheitä, ehkäistä syrjäytymistä kaikissa ikäluokissa ja vaikuttaa myös mielenterveystyöhön.
− Moni ongelma saa juurensa sieltä, että ihmisillä ei ole työtä. Siksi työllisyyden hoitaminen on sellainen perusasia, johon pitää pyrkiä ensisijaisesti vaikuttamaan. Se ei ole helppoa, mutta siihen voimme myös jokainen vaikuttaa luomalla kaupunkiimme hyvän huolenpidon henkeä, lopettamalla vihapuheet,  kärjistämiset ja  turha riitely. Voimme kaikki lisätä kaupunkimme vetovoimaisuutta. Moni asia on asenteesta kiinni ja asenne pitäisi olla yrittämistä tukeva, enemmän tekoihin kuin pelkkiin sanoihin innostava.

Tätä ehdokasta voit äänestää numerolla 198